Vardagen

Torsdag

Det där med att motivera sig till att köra backintervall var inte det lättaste idag. Det blir distans på löpbandet istället. Så fort Mr R har sprungit vill säga. 🙂 Vill springa minst fem kilometer.

Senare kommer T, J och E hit och tittar på hockey. Jag har fått hem lite nya smyckesdelar idag så det tänkte jag sätta mig med när de tittar på hockey. LHC är så dåliga just nu så det är inte så skoj att titta på.


Jag älskar min MQ-mössa och klänning från Rut me flera.

P.S kolla in mina traderaauktioner. De går ut på lördag/söndag. D.S

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Torsdag

Lämna ett svar