Vardagen

Godmorgon

Snön ligger fortfarande kvar. Mys! Jag jobbar idag: 7-14. När jag har slutat så ska jag hämta ut mitt paket från Nordljus. Det blir spännande att se hur doftljusen från Yankee Candle är. Jag beställde tre dofter: cinnamon/sugar, french vanilla och blueberry scones.

Det blir en promenad till jobbet idag, sommardäck på bilen och massa snö är ingen bra kombination. 🙂 Det går säkert att köra om man tar det lugnt men jag har ingen lust att ”ställa till” med något.

Vad ska ni göra idag?

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Godmorgon

Lämna ett svar