Hemma hos mig

Nordljus

  Bilder: Nordljus

Så här i vintermörkret är det härligt att tända levande ljus. Jag tycker även om att göra mina egna ljusdekorationer. I fatet skulle jag ställa ett litet vitt blockljus och runt om vill jag ha lila små stenar. Tror det blir jättesnyggt.

 

Jag vill ha dessa doftljus också. Kanel /socker och vanilj. Det låter ljuvligt.

Bilder: Nordljus.

Hos Engla hittade jag rabattkoden ENGLA som ger 20% rabatt på en beställning. Den gäller tom 10 november. Klick, klick.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Nordljus

  1. Jag är också supersugen på att ladda upp med ljus från Yankee Candle, har bara så svårt att välja mellan alla dofter så 20% rabatt sitter fint nu 🙂

Lämna ett svar