Hemma hos mig

Purple details

 

Shoppingrundan på stan resulterade i några fler julklappar, lila kuddar till soffan (från Rusta), lila dekorsand från Ikea + lite annat. 
I fatet som jag beställde från Nordljus satte jag ett vitt blockljus och hällde i lite lila sand. Det blev ett litet lyft i vårt annars ganska svarta vardagsrum. Jag vill ha lite färgklickar.  Tänkte någon dag fota vår lägenhet och visa lite. Men det blir en annan dags projekt. 🙂

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Purple details

Lämna ett svar