Vardagen

Snooze

                               

Vad trött jag är, så energilös och har varit det de senaste dagarna. Jag gillar inte känslan av att sova bort dagen så därför går jag upp tidigt oavsett ledig dag eller inte. Säkert därför jag är trött. Skulle behöva lägga mig tidigt några kvällar. Idag snoozade jag och vad mycket tröttare jag blir då än när jag kliver upp på en gång. Piggnar nog snart till.

Igår efter jobbet har vi träffat en eventuell ny barnflicka, därefter körde jag backintervall på löpbandet. Gick hur bra som helst. Efter träning stekte vi lite pyttipanna och träffade några vänner. En härlig kväll. 🙂

Planer idag: shoppa några julklappar, jobba 16-21. Annars en soft dag.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Snooze

  1. Ja, att erkänna fel är skit. Fast jag har ju sällan fel…. (Äh, där hade jag fel igen)
    Jag märker ibland att jag skyller ifrån mig på de mest banala saker när jag egentligen haft fel. Ett inte så smickrande egenskap som jag är stolt över.
    Tur i alla fall att man har liiiiite insikt om det.

    Förresten, vilka fina smycken du gör!!!

Lämna ett svar