Vardagen

Vernissage

Vi har varit på vernissage idag på Samuels skola. De har under hösten haft trädtema och ikväll skulle de visa upp allt fint de gjort, bland annat fina pärlträd. Det bjöds på fika och barnen lekte och busade och hade jätteskoj! Samuel var så stolt över allt fint som han gjort och jag också. 🙂

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Vernissage

  1. Jodå, det går helt okej för mig i skolan, dock vill jag verkligen höja mina betyg rejält, ligger på g i alla ämnen sen typ 2 vg'n.. ingenting som räcker..

    allt bra med dig?:)

Lämna ett svar