Vardagen

Godmorgon


Gårdagens jag

Uppe tidigt idag. Jag jobbar 7-14 och innan dess ska jag ha väckt barn och fått dom till fritids och dagis. Det brukar alltid vara ett projekt att få upp Samuel så det måste börjas i god tid. Det var så bra när barnen gick på dagis ihop. Då gjorde det inget om man blev lite sen dit men nu ska Samuel till ett annat ställe som vi måste åka bil till. Svammel, svammel….. 

Hoppas att ni får en toppendag!
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Godmorgon

  1. FIna kläder! =) hoppas du får det trevligt
    ja har jobbat lite idag, så en ganska bra start på dagen i alla fall !! =)

  2. Re: Det tar egentligen inte så mycket tid med surdegsbröd. Jäsningen sköts ju själv bara man kommer ihåg att röra & mata degen en gång per dag! Utbaket tar inte heller speciellt lång tid. Rör ihop, ner i form & in i ugnen! Det enda man behöver passa & vara hemma är när det är i ugnen!

    Lycka till!
    KRAM

Lämna ett svar