Vardagen

Godmorgon

Jag är så trött idag. Det känns verkligen att jag sovit dåligt i natt. Är inte på humör alls. Har dock satt två degar varav den ena har jag gjort två limpor av som nu ligger och jäser. Lite frukost tror jag ju egentligen skulle göra susen för morgonhumöret. Annars mår jag bra, lite ont i halsen bara.

Jag har en ledig dag hemma med barnen idag också och det känns skönt. Att inte ha några måsten. Kanske träffar en kompis en sväng. Ska ringa henne lite senare.

Vad har ni för planer idag?

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Godmorgon

Lämna ett svar