Vardagen

Greys ikväll

Idag hade jag jeans HM, topp Vila, halsband ”Carpe diem” hannadesign och örhängen Ginatricot. Håret ser svart ut men så mörkt är det inte. Jag är nöjd iallafall.

Åh så roligt att Greys anatomy börjar igen ikväll. Nu skulle det sitta fint med godis också. Men orka gå till affären. Dessutom har jag inte ätit godis på snart två veckor. Nästan personligt rekord ju….  

Blablablabla. Ni antecknar detta mycket intressanta inlägg va….. 🙂 Vi höres imorgon igen. GODNATT! 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Greys ikväll

  1. Fin bild och roligt att du gör smycken!! Tycker det är kul med alla som skapar. Roligt också att du har hittat till min blogg:-) Titta gärna in igen!

    Kramar och inspiration!
    /E.

  2. Ja kul när det är klart, man är ju hel slut i skallen nu hehe! Håller på måla trappen vit.. Fy fasen vilket skitgöra.. Jätte fina halsband du gör 🙂

Lämna ett svar