Hemma hos mig

Höstigt

Med ljus från Ruminteriör, sten från Gotland och ekollon + blad från naturen kan man göra en sån här fin dekoration. Den pryder just nu vårt vardagsrumsbord. Jag älskar ljus och det är verkligen fördelen med hösten. Att tända en massa ljus och krypa ner i soffan med en bra bok och en mugg te. Love it.  

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Höstigt

  1. Håller med! Det är så mysigt att krypa ner med massa böcker o drömma sej bort i ljusens sken:) Jag har en hel hög med böcker som jag ska plöja mej igenom nu 😀

Lämna ett svar