Vardagen

Godmorgon

Vad tråkigt det är när bilderna blir så suddiga. Har inte tid att ta om bilden. På mig har jag den nya koftan från HM, oversize topp Rut me flera och leggings Vila. Mitt favorithalsband från Hannadesign tar jag också på mig.

Jag jobbar helg, därav den dåliga uppdateringen. Slutar halv nio ikväll och sedan är jag ledig till onsdag. Jag är trött men annars mår jag riktigt bra.

Haha, måste berätta en rolig grej som hände när barnen var hos mormor igår. Grabbarna byggde hus av maskarna som kom fram. Mormor sa att de inte skulle göra det. Då säger Alex ”men vi ska bara låna dem”. Tyckte det lät lite kul… 🙂

Det är verkligen höstruskigt ute nu. Löven börjar bli gula och det är mörkt, grått och kallt. Suck, men hösten har sin charm den med. 🙂 Dricka te, tända ljus och mysiga koftor….

Hoppas ni får en skön söndag!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Godmorgon

  1. Usch ja nu har hösten kommit. Här har det blåst hela helgen….
    Det är dock lite mysigt att få krypa upp i soffan med en massa tända ljus 😉

    Ha en bra vecka.

Lämna ett svar