Träning

Tränat

Det var evigheter sedan som jag körde ett distanspass. Det har varit intervaller för hela slanten. De 3,5 kilometer som jag sprang idag kändes som att det hade gått fortare om jag gått. Givetvis så är det inte så men känslan i kroppen gillar jag inte. Jag känner mig otränad. Har dock via sidan iform.se/route kollat mina kilometertider och enligt den så har jag inte tappat något, tvärtom blivit bättre. Det är ju positivt förstås. 🙂 Imorgon och på lördag ska jag döma fotboll och veckan därefter ska jag utöka distansen och om en vecka efter det blir det tempoträning och intervall. Det program jag körde i somras med gott resultat.

Jag ska äta korv med bröd med grabbarna nu och därefter blir det dusch och besök hos vänner. Hoppas ni får en toppenkväll.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar