Vardagen

27 september

Bild: 28 september 2009.

Jag hade tänkt att blogga massor idag men jag fastnade med pärlorna och spidermanmarathon . Har två, nej tre armband, ett halsband och två par örhängen att visa upp.

Jag mår toppen, lite trött bara för det blev SENT igår och tidigt imorse. Tänkte bara surfa lite en stund och sedan blir det sängläge. Innan tio har jag bestämt. 🙂

Jag har verkligen kommit ifrån det här med träning. Det känns som att jag tappat precis allt och det känns svårt att komma igång igen. Nu är det dessutom bara fem månader kvar för mig att nå mitt träningsmål på löptestet. Imorgon måste jag ge mig ut och springa lite lugnt. Mr R ska också träna och det är bra för då motiverar vi varandra.

Godnatt. Vi hörs imorgon

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “27 september

  1. Det är alltid lättare att komma igång att träna om man är två. Då går det liksom inte att komma med undanflykter. 🙂

    SV: Böcker är underbart! Vad läser du?

Lämna ett svar