Vardagen

Godmorgon

Visby

Strålande sol idag så det blir klänning idag och ballerinas. Får kanske börja med att tunna strumpbyxor under. Så här på morgonkvisten är det lite kyligt. Jag har en ny från HM som jag inte visat än. Den blir det idag.

Om en stund ska jag till Åtvidaberg igen och pärla med tjejerna. Tar nog med kameran idag. Senare ska jag till BM på det riktiga inskrivningssamtalet. Jag har bara varit på hälsosamtal än så länge. Ikväll ska vi till vänner. Har inte träffat dem på en månad, diverse sjukdomar har kommit i vägen.

Hoppas ni får en härlig dag!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Godmorgon

Lämna ett svar