Vardagen

Långfredag

Bild från en betydligt piggare dag.

Här är det fortfarande sjukt. Typiskt när det är sånt fint väder och vi skulle fira Mr R:s mamma som fyllt år och grilla med mina föräldrar. Men, men det kommer flera dagar.

Glad påsk!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Långfredag

  1. Det är så fruktansvärt trist att vara sjuk. Det är bara till att gilla läget & kurera sig. Ni får ta igen det en annan gång 🙂

Lämna ett svar