Vardagen

Godmorgon

Idag är Rickard i Båstad på utbildning och jag är hemma med Alexander. Funderade först på att följa med men ifall att det regnar så är det inte kul att vara ute en hel dag. Vi ska till min mamma senare istället och äta lite mat och prata. Innan dess ska jag fixa med tvätt, blogga lite och hämta ut paket. Det är strålande sol ute så jag hoppas på lite varmare temperaturer. 

Hoppas ni får en härlig lördag.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Godmorgon

  1. Hej! Vad roligt att du kikade förbi min blogg 😉 Ja, den filmen är verkligen jättemysig..!! Bra budskap också! Min lilla 2 åring sitter alltid med en blomma i handen när han tittar på den.. 😉 Ha en bra dag!!

Lämna ett svar