Vardagen

Godmorgon

Jag vaknade tjugo över fem idag och kunde omöjligt somna om. Så nu sitter jag här vid datorn och har ätit frukost. Mår lite illa men annars är det bra med mig.

Rickard blev inringd till jobbet så jag och pojkarna har några timmar för oss själva. Frågan är vad vi ska hitta på. Just nu sover båda pojkarna så jag passar på att få lite egentid.

Hoppas ni  får en toppen dag!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Godmorgon

Lämna ett svar