Vardagen

Regnat

Pojkarna blev väldigt glada när de ikväll fick gå ut med ett varsitt paraply i regnet. Så glada att de var både blöta och sandiga när de kom in. Smutsiga barn är glada barn. 🙂

Det blev inget smyckespysslande förut, satte mig och städade pojkarnas rum och hallen. Imorgon blir det lättstädat: bara vårt rum, köket och vardagsrummet. Men det känns i både mage och rygg att det varit fullt ös på eftermiddagen/kvällen.

Jag ska äta Snickers nu och vänta på att Rickard kommer hem, skulle behöva en kram.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Regnat

  1. Sv: ja, det var super enkelt att stryka på dom, det är 10 års garanti på lapparna också.
    Älskar smutsiga barn. Det är så gott när man har badat dom efter en dg utomhus. Då vill man bara lukta ihjäl sig på dom. Trevlig kväll!

Lämna ett svar