Vardagen

Godmorgon

Idag är det minusgrader, strålande sol och snö, enligt mig det perfekta vintervädret. Idag måste jag städa. Min svärfar och hans kvinna kommer hit. Just nu ser det ut som… ja, det ser ut helt enkelt.

Hoppas ni får en härlig lördag!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Godmorgon

  1. Så där ser det ut här nu också och vi har -15 grader och sol. Tycker också det är bästa vintervädret men skulle gärna ha fått vara liiiite varmare, för ska på fest ikväll med sommarturisttema … så det är klänning och strumpbyxor som gäller =P

Lämna ett svar