Gravid med trean

Ännu mera magbilder

Hihi, min mage på kvällen är verkligen stor. Det är 14 veckor kvar nu och jag längtar. Vi har kommit på det perfekta namnet om det är en flicka. En perfekt kompromiss där både jag och Rickard får våra favoritnamn. Killnamn tycker jag är svårare. Rickard har några förslag som är kvar från när Alexander låg i magen som jag kan tänka mig. Åh, kan det inte vara november nu så man får veta vem den här lilla personen är.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Ännu mera magbilder

  1. Svar: Tack så mycket…:-)

    Spännande med en liten bebis!!
    Namn kan vara lite klurigt att komma på, men det hinner ni nog till november…hihi!!

  2. Tack så mycket! Men gud vilken fin mage! (nu kanske du tycker jag är knäpp) haha men jag tycker det är jätte tjusigt med fina gravidmagar 🙂 All lycka till!

Lämna ett svar