Vardagen

Godmorgon

Sitter här vid datorn och äter frulle. Ska snart sminka mig och få iväg Alex till dagis och mig själv till jobbet. Igår när jag kom hem från jobbet så hade Rickard fixat fruktsallad och cocacola till mig. Smarrigt! Cocacola är min stora last under graviditeten.

Jag jobbar bara till halv två idag, skönt med så kort dag. Än så länge är det soligt och jag hoppas att det håller i sig.

Om bara en vecka är Samuel hemma igen. Längtar!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Godmorgon

Lämna ett svar