Gravid med trean

Skillnad

Det är lite skillnad på magen nu i vecka 25 jäntemot vecka 19. Det är kul att se skillnaden och kunna jämföra. Idag när jag tagit det lugnare har jag känt bebisen igen. Den lille var ju lugn hela helgen, inte särskilt konstigt så som jag ”sprang” runt… 

Idag har jag haft ont i magen precis hela tiden. Undrar om det beror på all cocacola jag dricker. Bitvis har jag ju en del halsbränna så det kanske inte är så konstigt om jag har ont i magen också.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Skillnad

  1. Vilken skillnad på bara några veckor! Söta magen:) Och gravid med trean också, det är beundransvärt. Alla goda ting är ju tre:)

Lämna ett svar