Vardagen

Godmorgon

Zzzz, idag är jag inte på humör. Jag vill krypa ner i sängen och sova till lunch. Kunde inte alls somna igår. Sista gången jag kollade på klockan så var den 00.40. Alex strulade en del. Typiskt att det skulle hända just i natt när jag ska jobba ända till fyra. Idag ska jag sussa på lunchen. Nåt annat går inte.

Ikväll ska vi ut till svärfar och grilla. Om vädret står sig vill säga. Jag är så sugen. Om vi hade haft en egen uteplats så hade jag grillat jämt. 🙂

Hoppas ni får en bra dag!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar