Vardagen

Godmorgon

Gårdagens jag, tröja Esprit och jeans Mamalicious.

Igår var jag och pappa ut en sväng. Först blev det till Tigerstads och shoppa kontorsartiklar och därefter tog vi svängen till Ikanohuset och käkade glass. Jag valde en kula med delicatobollsmak och lakrits. Jättegott var det. Den vill jag ha igen.

Jag jobbade kväll igår och nu har jag en ledig helg. Så skönt, jag behöver vara lite ledig. Jag och Alex tänkte följa med Mr R till Torstorp där han ska döma fotboll. Än så länge är det skapligt väder och jag hoppas att det håller i sig.

Hoppas ni får en härlig lördag!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Godmorgon

Lämna ett svar