Vardagen

Skolavslutning och lite annat

Idag har Samuel slutat första klass. Skolavslutningen var ganska tråkig när rektorn höll sitt tal och elever avtackades. Efter det så sjöng alla klasser en varsin sång. Samuel och hans klass sjöng ”Binge bång”. Samuel är jätteduktig.

En annan person som var riktigt bra var denna lilla tjej som går i tvåan. Hon sjöng ”färger i en vind” från filmen Pocahontas acapella och hon var riktigt duktig. Inte en ton fel och jag som har en massa gravidhormoner i kroppen började nästan gråta. Det var så vackert.

Efter skolavslutningen åkte vi hem till mina föräldrar och grillade och hade en trevlig eftermiddag. Vi åkte även ut till Rickards bror som slutade nian idag, åt tårta och pratade.

Flängande var inte slut där utan ikväll har vi varit hos J och A och grillat, spelat Mölkky (ett finskt spel, man ska få max 50 poäng för att vinna, påminner lite om kubb men man ska få ner poängpinnar. Missar man tre gånger i rad så åker man ut) och bara haft trevligt.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Skolavslutning och lite annat

Lämna ett svar