Vardagen

Godmorgon

Vad skönt att få vara hemma och ledig nu. Det behövs verkligen. Barnen är på fritids och dagis så jag ska sätta mig och pärla lite. Har planer på att uppdatera webshopen idag med nyheter. Som vanligt kommer jag att lägga upp dem här. 

Annars blir det en långpromenad idag och lite styrketräning. Det har varit slappt på träningsfronten och det är inget bra. Mår bäst av att röra på mig ordentligt.

Vad ska ni göra idag?

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar