Personligt

Bebisgos hela dagen lång

Vad jag älskar detta vackra lilla flickebarn. Det är något särskilt med bebisars lukt, alldeles nytt på nåt sätt och underbart. Höll på att ta till lipen idag när jag insåg att det faktiskt är min lilla dotter. Min flicka som jag ska få älska och ta hand om tillsammans med Rickard och pojkarna. Nu börjar jag nästan gråta igen när jag skriver det här inlägget. Jag är så lycklig. ♥

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Bebisgos hela dagen lång

 1. Hon är så otroligt fin, så du kan gott lipa vidare! 😉

  Sv: Nej, jag förstår det – man blir ju enorm däröver! Jag är redan lika stor nu som när jag ammade sist, så jag vet inte hur det här ska sluta!
  Och klänning får jag nog bara ge upp tanken på…

 2. Å, vad söt hon är lilla Ida. Största grattiset till dig igen!
  ..tänk att hon kom till slut;) som du har väntat. Men det var det värt!!
  Njut nu, och mys med din lilla!
  Kram Tove och Morris

Lämna ett svar