Min vardag

Velour

Bilder nameit

Söt klänning och scarf från Nameit klickades hem idag. Jag kommer bli gensuförespråkarnars värsta mardröm vad gäller puttinuttigt och gulligt…. Skämt åsido.. Jag föll iallafall pladask för klänningen i mjuk velour. En vit body och tights eller strumpbyxor blir jättebra till.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Velour

  1. Grattis till din gullflicka! Har varit iväg i helgen och missat allt! Läser dig varje dag annars 🙂 Klart du ska frossa i flickkläder.! Tycker det är upp till var och en vad man vill klä sina barn i..

  2. Så klart lill tösen ska ha tjej kläder 🙂 Det är ju nu då hon är liten Du kan bestämma, sedan blir det ju svårare.

Lämna ett svar