Gravid med trean

Vecka 41

Var hos barnmorskan idag för sista gången. Jag har fått tid för ställningstagande för igångsättning (förhoppningsvis behöver jag inte gå så länge som till den 23/11) så det är skönt att ha fått ett definitivt slutdatum.

Bebisens tillväxt är normal och hjärtljuden låg på 130. Under hela graviditeten har de pendlat mellan 130-140 slag. Järnvärdet var bra det med. Bebisen är fortfarande rörlig men med huvudet neråt.

Idag känner jag inte alls för att göra så mycket. Försöka ta igen lite förlorad sömn är högsta prioritet. Och försöka bli på bättre humör. Har gråten nära hela tiden.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Vecka 41

 1. Åhh- vad skönt att de lyssnar på dej!
  Hoppas bebisen kikar fram (haha, "kikar fram" är verkligen INTE rätt ord för att beskriva en förlossning….) snart!
  Kram
  BloggMamman- en humorblogg om BloggMammor o Mammaliv

 2. Det måste vara jätte jobbigt att gå över tiden (har aldrig gjort det då mina har kommit före BF) :/

  Jag håller tummarna för att bebisen får för sig att komma ut SNART!

  Kram

 3. Jag fattar att det måste kännas jobbigt att ha passerat BF när du, om jag kommer ihåg rätt, inte behövt gå över med dina pojkar. Jag tjatar, men jag gick ju över 13 dagar med min pojke och även om jag vet att BF egentligen inte är ett datum man ska absolut haka upp sig på i och med att det bara är en grov uppskattning så känns det ju drygt varje timme och dag efter det. Vi hade tid för igångsättning dagen efter att killen kom ut:-) Var helt säker på att förlossningen inte skulle komma igång av sig själv och kände som du, att gråten var nära ganska ofta mot slutet. Fast jag inte hade nåt med saken att göra, att gå över, så började jag känna mig som en looser:-) Knäppt tänkt kan jag tycka i efterhand men man är ju så himla inne i sin väntan att det blir det enda man tänker på.

  Om ett par timmar ska jag få träffa en av mina bästa vänners 2 veckor lilla bebis för första gången, mysigt:-)

  Kram på dig och lycka till! Jag tror att du har bebis i famnen innan helgen är över:-)

Lämna ett svar