Vardagen

Fel start

Den här dagen började inte alls bra. Vaknade kvart i sju när jag skulle vara på jobbet klockan sju. Gick runt som en zombie och kände mig gråtfärdig för att jag var så trött. Men efter lite fredagsfika och rast så hittade jag tillbaka till mina gamla gängor.
 
Fredag igen iallafall och i helgen vankas det två matcher. Imorgon som assisterande i en dammatch och på söndag blir det juniorer. Spännande värre. Har dömt pojkar 16 så länge att det är dags att testa något nytt.
 
Hoppas ni får en toppenhelg!
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Fel start

Lämna ett svar