Vardagen

Torsdag

 
Så här brukar bilderna bli när jag vill ha med barnen och Rickard på samma kort. 🙂
 
Pust vilken natt. Stackars lilla Ida hade krupphosta och bara skrek. Men efter lite välling så somnade hon gott. Igår var vi och tittade på fotboll. Det var en tuff match och en riktigt duktig domare så det var kul att se.
 
Idag ska jag till Åtvidaberg igen och pärla med tjejerna. Det ska bli riktigt roligt. Jag har lite inspiration själv så några smycken tänkte jag göra. Efter jag varit där hinner jag bara precis hem och lämna grejerna och så ska jag vidare till jobbet.
 
Hoppas ni får en toppendag!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Torsdag

Lämna ett svar