Personligt

RIP

 Som ni vet så har min farmor varit mycket dålig. Den 15 augusti 01.30 slöt hon sina ögon. Jag måste säga att det är med väldigt blandade känslor jag är här. Det känns så overkligt. Min älskade farmor finns inte mer. Mest ågren har jag för att Ida inte följde med när vi åkte ner till Lund på vårdplanering. Hon fick aldrig träffa Ida och det grämer mig lite. Fast ska inte tänka så egentligen men kan inte låta bil.
 
Älskar dig!♥

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “RIP

  1. Usch så himla jobbigt. Vill inte ens tänka på den dagen då min kära farmor inte finns längre! Men har hon samtidigt varit väldigt dåligt, kanske det på ett sätt kan vara ganska skönt om hon lidit mycket av det.
    Sv: Jo, lilltjejen är helt underbar, haha 🙂

Lämna ett svar