Vardagen

Tisdag 14 juni

Vi har haft sån tur med vädret. I tisdags blev det strålande sol på kvällen så vi åkte med Henke, Lina och Moa till en badstrand i närheten och grillade hamburgare. Det var så mysigt. Barnen  var inga badkrukor utan doppade nästan hela sig.
 
Vi har även hunnit med ett misslyckat försök att ta oss till toppen på Nipfjället och ett lyckat. Bilder kommer i andra inlägg.
 
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar