Hemma hos mig

Önskelista

 
Jag trodde Ida sov när jag skulle in och fota rummet så hon blev lite ledsen. Det blev till att vagga henne till söms nynnandes bla Oh helga natt.
 
 
Häromdagen satte Rickard upp gardiner i vårt sovrum, tycker det blev jättebra och rummet fick ett lyft. Den fina hjärtformade lampan är från Rusta. Den rosa nappboxen med ugglor på vill jag ha på fönsterbrädan till Idas nappar. De hamnar verkligen överrallt och det vore bra med ett bestämt ställe.
 
Jag är så sugen på att fixa Idas rum och letar inspiration. Än så länge känner jag att det får vänta eftersom att Ida fortfarande vaknar iallafall två gånger varje natt.
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Önskelista

  1. Åh va fina sängkläderna med stjärnor var !!
    Visst är yankee candle underbara, men tyvärr är jag för snål mot mig själv för att bara springa och köpa dem så det får bli "lyx" som bara står på önskelistan !
    Kram

  2. Gullig liten film snutt i förra inlägget…alltid roligt att ha kvar o titta på när barnen blivit stora……
    Ha de gott i julruschen !!
    Kram Bia

Lämna ett svar