Personligt

Skumtomtar

 
När jag var i stan på läkemedelsutbildningen (vi har lärt oss om biverkningar och interaktioner mellan läkemedel, bland annat) fick jag ett akut sug efter skumtomtar så jag köpte mig en påse på vägen hem. Har längtat hela kvällen efter att kunna öppna den. Här är vi stenhårda med barnen vad gäller godis på lördagar så jag kunde inte öppna den medan barnen är vakna.
Iallafall, alltså, godis är gott just när man äter det. Men känslan jag får i kroppen efteråt vette katten om det är värt det. Egentligen… det är ju bara en massa konstigheter man trycker i sig. Nej, nu ska jag stå emot mitt sug efter onyttigheter. Eller nästan iallafall, julkola och knäck vil jag ha i jul. Det hör till. 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Skumtomtar

 1. Nä, riktig saffran ska det vara och de smakade helt annorlunda denna gång 😉 Men nu är jag sugen på skumtomtar efter att ha sett detta inlägg! Undrar om man kan hitta såna i affärerna här… Haha, tur jag bara har en vecka kvar innan jag är hemma och kan frossa i allt svenskt – även det onyttiga – och jag ska göra det med gott samvete, det är ju jul 😛

 2. Hej igen=)
  Tog mig äntligen tiden att kolla in din webshop.
  Japp, en beställning är gjord. Herrejisses vad fina smycken du gör och till vilka humana priser!
  Får jag Äran att skriva och länka till dig på min Blogg?
  Kram C

 3. Hahaha, samma här. Godis på lördagar gäller för Lillemannen men, inte för oss;)
  Ibland hinner en av oss knappt lägga Lillemannen förrens den andra river loss i "godisskåpet". Hehehehe
  Skumtomtar mår jag bara illa av, gillar dom inte alls. Däremot choklad!! Ohlalala, min drog =)
  Kram C

Lämna ett svar