Vardagen

Torsdag

Dagens jag i blus från VeroModa (ny, var med i nellypaketet som jag hämtade ut igår), jeans HM och halsband Hannadesign.

Än så länge idag har jag hunnit med att tvätta, storhandla med mamma och tagit en timmes promenad i det vackra men kalla vädret. Strålande sol är det och då trivs jag. Andra planer för dagen är att mamma kommer i eftermiddag och så ska jag steka pannkakor till kvällsmat.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Torsdag

 1. tack så mkt 🙂
  jättefin tunika! och vad gott med pannkakor 🙂 åt jag förra veckan med sylt och grädde. älskart!
  kram

 2. Hej!
  Ja jag har inget emot lite längre hår men sen är jag ju också ett sort fan av att se hur allt går, speciellt när det är första gången så det är den största anledningen till att vi går till en frisör, inte för vad andra tycker om min son.
  Om du uppfattar det så är det himlans synd.

 3. Alla verkar tycka att jag ska behålla dem, men jag vill ju ha båda. 😉
  Tror jag kaaanske såg dig på stan igår, eller så var det bara någon som var jättelik dig! 🙂

Lämna ett svar