Vardagen

Godmorgon

Usch, idag är jag inte pigg. Dels har jag sovit urdåligt och så är det mulet och regnigt. Jag behöver sol. Vem gör inte det förresten.

Snart ska Alexander till dagis och vi ska till stan och köpa en ny dvd till oss och en CD-spelare till Alex. Ett besök på Ikea blir det också. Det behövs handlas lite till köket.

Hoppas ni får en toppendag!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Godmorgon

Lämna ett svar