Vardagen

13 juli

 
Den här dagen blev inte alls som jag tänkt mig. Jag hade tänkt kliva upp tidigt, publicera några inlägg och städa i lugn och ro innan Angelica kom hit för lunch och några timmars prat. Planerna blev dock helt annorlunda, iallafall förmiddagen… Vi hade en härlig eftermiddag med mycket prat och skratt. Det är lustigt det där. Vi träffas inte alls ofta men när vi väl ses är det som att det inte alls gått ett halvår sen sist. Precis som det ska vara med vänner. Vi kan prata om allt 🙂 Jag testade även att göra en kycklinggryta med grön curry (färdig kryddblandning) och det blev verkligen jättegott.
 
Nu sitter Ida här på golvet bredvid mig och leker, pojkarna är ute med grannbarnen och snart dags att förbereda kvällsmat och ta fredag. Jag har ett grymt sötsug så det är tur att jag köpt lite. Det brukar alltid vara Rickard som går och småhandlar och idag tänkte jag att det är min tur. Givetvis så öppnade himlen sig lagom till jag skulle cykla hem. Det är inte långt till affären men jag blev som en dränkt katt….
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “13 juli

  1. Det är verkligen härligt med de där vännerna som man inte träffar så ofta men detinte känns som det gått en dag sen man sågs sist och man kan snacka som om ingenting och allt flyter på! SÅ härligt! Har några sånna vänner med! =)

Lämna ett svar