Vardagen

2 november

 
Söta kläder från Lundmyr. Julklappar tlll Ida kanske…
 
Då var det redan november. Tyckte det var nyss jag skrev oktobet. Jag börjar längta efter jul och allt julstök. Idag när vi var och storhandlade funderade jag på att köpa pepparkaksdeg men det kändes lite tidigt. Ett ljus köpte jag iallafall men hade lätt kunnat ta med ännu mer. 
 
Idag måste jag plugga och jag har en inlämningsuppgift som ska skickas inom basgruppen idag. Jag känner mig lite stressad för jag vet inte riktigt hur jag ska lägga upp det. Jag har skrivit mycket men har kört fast på en del. Jaja, det löser sig.
 
Ha en härlig fredag!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “2 november

Lämna ett svar