Vardagen

Godmorgon

Vad skönt att Samuel mår bättre idag. Det tog ett tag innan han somnade men sen har han sovit som en stock och kom upp nu piggelin. Alex mår också bättre. Hoppas nu att det är på vägbort och att det inte tar ett varv till.

 
Idag snöar det men det verkar som att det är för blött i marken för att det ska lägga sig. Bakom vårt hus har vi jättestora backar så där blir det kul att åka pulka i vinter. Hoppas den lägger sig, så blir det lite ljusare också.
 
Hoppas ni får en toppendag!
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Godmorgon

  1. Jag vill också ha snö!!! Det är så mysigt ju. Jag har till och med köpt en pulka till dottern! Fast på senare år har vi i Skåne fått vara glada om vi fått se ett par vita flingor i februari.

Lämna ett svar