Vardagen

Godmorgon

 
Det känns verkligen som att kliva upp mitt i natten när det är så mörkt ute. Klockan säger morgon men huvudet tycker att det är natt så det är svårt att ta sig upp. Sommar, du försvann för fort….
 
Idag ska jag till Åtvidaberg igen och pärla med tjejerna, lägga ut smycken i webshopen och så ska jag även köra ett tempopass. Förra veckan vi körde tempo blev det i Hackefors 6,4 spår och det var ingen bra idé. Jag kroknade i backarna och orkade inte hålla ett högt tempo hela vägen. Ny chans idag i ett annat spår. Frågan är bara vart..
 
Hoppas ni får en bra dag!
 
 
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Godmorgon

 1. Hejsan!
  Kul att du kikade in hos mig 🙂
  Jag kan bara instämma det är alldeles för mörkt på morgonen, man vill bara inte vakna 😉
  Hoppas du får en riktigt bra dag!
  & välkommen tillbaka till mig 🙂
  Kram

 2. Hej vad roligt att du skrev ett par ord inne hos mig. Alltid roligt med nya bloggar att kika runt på. Hoppas att du får en fin dag. Milla

Lämna ett svar