Träning

Gårdagens träningspass

Igår stod det intervaller på schemat. Grymt ont i magen hade jag först och varje gång jag landade så kändes det som att magen ”stannade kvar uppe”. Svårt att förklara hur jag menar. Så uppvärmningen blev springa en bit, stanna, springa ända tills jag sprungit en kilometer och var redo att börja.

Intervallerna såg ut så här:

15km/h i 34 sekunder, vila en minut och upprepa 20 gånger. Senast jag körde de här intervallerna blev det 15 intervaller och i 30 sekunder. Det går framåt men det beror väldigt mycket på att intervaller är roligt. Plågan blir kort. 🙂

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar