Vardagen

Klar

 
I HM:s webshop finns det gulliga nyheter till Ida. Jag har klickat hem dessa tre i avsikt att ge i julklapp. Det börjar bli dags att fundera på det eftersom att alla barn fyller år så tätt. Ida i november, Samuel i december och Alex i januari +julafton och julmat. Det krävs lite planering.
   
Vad skönt det är att ha gjort klart inlämningsuppgifterna i etiken. Det går så lätt när man väl kommer igång. Nu ska det bara pluggas in  också. I kommunikationskursen har jag mycket kvar men den första uppgiften ska lämnas in först i oktober så jag har gått om tid på mig. Det känns bra det.
 
 I eftermiddags har jag och barnen tittat på Skönheten och odjuret i Paris och ätit godis. En riktigt mysig dag måste jag säga. Perfekt sysselsättning med tanke på hur regnigt och kallt det är ute.
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Klar

Lämna ett svar