Träning

High carb high fat

Den här helgens kosthållning har verkligen varit under all kritik. Alldeles för mycket gott har slunkit ner. Jag är sån, när jag tränar som jag ska så är jag duktig med att tänka på vad jag stoppar i mig men så fort det blir ett träningsuppehåll är jag helt hopplös. Det är precis som att jag tänker att ”äh spelar roll”. Helt fel egentligen för det spelar en stor roll de dagar jag får tjocknoja.
 
Jag har inte ställt mig på vågen eller mätt mig sen den 27 februari och om en månad när jag gör det ska det synas resultat. Det är verkligen inte bra med såna här perioder för min hälsas skull. Imorgon börjar mitt nya liv, igen för typ tjugonde gången. Dagen kommer bestå av ett träningspass och så dansen på kvällen så med den moroten blir det lätt att starta veckan rätt.
 
 
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “High carb high fat

  1. Heja, heja!! Det kommer att gå bra! Jag är precis likadan, med träning funkar även kosten bra. Det är bra att börja "nya liv", man kan aldrig få för många 🙂

Lämna ett svar