Vardagen

Trädgårdsfix

 
Jag trotsade ovädret och har fixat i trädgården. Penseer är planterade, rosenbusken jag köpte igår är på plats och buskarna är nerklippta. Det som är kvar är balkonglådorna och fröer som ska sås, rensa ogräs mellan stenplattorna. Till baksidan ska vi gräva ner gungställningen, det behövs mer sand till sandlådan och så måste vi få ordning på gräsmattan som är mer en mossmatta. En ganska lång att göralista med andra ord.
 
 
Så här såg det ut när vi flyttade in. Katastrofalt med andra ord.
 
 
Idag ser det ut så här. Jag lämnade två av rosbuskarna då det kommit knoppar. Jag vill se hur det kommer bli. Pensérna har jag flyttat på och satt tillsammans istället.
 
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Trädgårdsfix

Lämna ett svar