Vardagen

Julafton 2013

Den traditionella ”granbilden”.
Jag vaknade tidigt imorse för att göra i ordning mig och barnen. Som vanligt kommer tomten till oss klockan 10 så vi var hos Rickards mamma redan vid nio. Barnen tror inte på tomten längre men var ändå förväntansfulla när de såg honom komma längs med vägen.
Efter julklappsöppning förbereddes maten och jag skjutsade Samuel till sin biopappa. Åh vad han var saknad. Väntan på Kalle Anka var lång för Alex då han ville hem och bygga med sitt lego. Barnen blev så nöjda för sina saker (Lego, pysselgrejer, bollar, kläder bla).

 
 
 
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Julafton 2013

  1. Vad fin du var i den klänningen! Första gången jag hör nån som har tomten tidigare än oss! Jag vill helst ha tomten på kvällen , men jag har fått ge mig – annars får min man tomtefeber *skratt*

  2. Vilka mysiga bilder på alla förväntansfulla barn och en alldeles underbar bild på en vacker mamma 😀 Önskar er alla en riktigt god fortsättning!
    KRAM ANNA

  3. Så fint att ha sån bild från varje år framför granen. Hugo vägrade ju ta på sig kläder så det blev inte ens ett försök att ta nån bild på de två tillsammans. Önskar dig en fin fortsättning! kram

Lämna ett svar