och Mat

Nudelwok

 
Idag till lunch blev det nudelwok. Det var så gott och kommer lätt göra det fler gånger.
 
Du behöver:
 
4 portioner
 
500 gram strimlat fläskkött (teriyaki)
300 gram äggnudlar
1 röd paprika
1 purjolök
Olja
2 msk Japansk soja
1 krm peppar
1 tsk salt
 
Gör så här:
 
Koka nudlarna enligt anvisningarna på paketet. Därefter kyl ner dem i vatten och stek dem därefter i olja och soja. Fräs grönsaker och kött för sig och krydda. Blanda ihop allt. Severa med en sallad. Mums!
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Nudelwok

  1. Mums med nudelwok! Bra lunch, enkelt och gott! 🙂
    Sv: Ja himla segt med onödiga lektioner, har jag innevecka och ska vara borta en hel vecka vill jag ha vettiga lektioner!

Lämna ett svar