Vardagen

3 januari

 
Jag längtar efter sommar och sol! Jag har såna vårkänslor i kroppen fastän det bara är januari…
 
Vi hade en mysig gårdag, jag och familjen. Vi spelade monopol, Samuel vann, Tur det, han gillar inte att förlora. 🙂 Jag hade personalmöte på eftermiddagen så vi åkte in till stan hela familjen och åt på McDonalds. På kvällen satt jag med mina pärlor och gjorde några smycken. Jag ska lägga in  dem,i webshopen senare. Men först frukost och storhandling.
 
Vi har ett riktigt envist virus här. Både jag, Rickard, Alex och Ida går runt och snörvlar. Det gillar jag inte, Börjar känna mig stressad med träningen för snart är det löptest igen. Ni som följt mig ett tag vet att jag dömer fotboll och snart drar säsongen igång igen.Jag har blandade känslor inför fotbollen och hoppas att jag i år kommer till insikt med vad jag ska göra med det. Fortsätta eller inte fortsätta just med dömandet är frågan. Jag är damcoach också så det kommer jag fortsätta med oavsett om jag dömer eller inte.
 
Hoppas ni får en toppendag!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “3 januari

Lämna ett svar