Vardagen

Godmorgon

 
Min fina Samuel som blivit så stor. I trean går han nu och älskar att räkna matte men får rycket på oss när vi ber honom göra sina läxor.
 
Jag önskar mig en natt med ostörd sömn. Jag är så trött! Ida var klarvaken mellan tre och fyra och vägrade somna om. Zzzz….. Idag jobbar jag men börjar först vid fyra.
 
Efter personalmötet igår satte jag mig i kyrkan och pluggade lite tills körövningen började. Jag fick mycket gjort. Det gick bra att sjunga trots att jag var så hes. Idag känns det okej i halsen. Nu är det bara förkylningen som ska försvinna också.
 
Ha en toppendag!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Godmorgon

Lämna ett svar