Vardagen

Trotsar

Efter nästan två veckors uppehåll har jag idag trotsat förkylningen och sprungit tre kilometer på löpbandet. Det känns att jag tappat mycket men med Twilight på tv:n så gick det bra ändå. Nu blir det mellanmål i form av ägg och mjölk. Ingen banan efter träning här inte för nu vill jag en gång för alla bli av med mina extrakilon som jag tycker jag har för många av. Mitt problem är att jag tycker mat är så gott och gärna tar en portion til fast jag egentligen är mätt.
 
Planer för dagen: personalmöte och körövning ikväll. Får se hur mycket jag kan sjunga men jag måste vara med iallafall då vi ska börja på en ny låt. 
 
Ha en toppendag!
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Trotsar

  1. Skönt att du har kommit igång…det är härligt att röra på sej…jag gjorde Yoga igår…idag har jag inte hunnit…löparbandet står fortfarande stilla här (abbans)
    Ha de gott!!
    Kramen

  2. Det är ju så grymt tråkigt med uppehåll på träningen för sjukdom!! Vi är i fjällen och såg fram emot en träningsvecka på skidor men jag ha varit sjuk i 12 dagar. Ha åkt på halsfluss och 39,5 graders feber…
    Ha en bra kväll

  3. Alltid jobbigt att komma igång med träning igen efter att ha varit sjuk. men det är bara att ge sig på det. attack 🙂

Lämna ett svar